Ce ziceti de asta? Politistii rutieri ar putea avea norma de amenzi

Posted on

Ca sa nu mai fie loc de comentarii, sefii politiei vin cu o propunere care o sa ne enerveze pe multi soferi. Confirma ca ar vrea sa le faca agentilor de la rutiera o norma de cinci amenzi pe zi.

Bai fratilor dar oare unde se mai poate ajunge in tara asta? Pentru asta exista politie rutiera? Sa de amenzi? Bai n******* sa nu fiu acuzat ca ii jignesc cumva, unde e demnitatea? Pentru ce e infintata Militia asta?!! sa dea amenzi sau:
“Activitatea Politiei Române constituie serviciu public specializat si se realizeaza în interesul persoanei, al comunitatii, precum si în sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si în executarea legii.”  si dupa ce ca se mai plangeau unii politisti ca au lefuri mici si vai le taie salariile ia uitati aici:

Salariile lunii mai la IGP

One thought on “Ce ziceti de asta? Politistii rutieri ar putea avea norma de amenzi

    tudor said:
    July 30, 2010 at 6:00 pm

    nu trebuie sa ne miram pentru ca nu este ceva nou. politistii oricum au un numar de amenti de dat pe luna, doar de ce credeti ca cele mai multe amenzi se dau la sfarsit de luna? asta cu 5 pe zi ne obliga pe noi soferii sa fim mai corecti, ceea ce multi in trafic nici nu au auzit de acest termen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s